Beveiliging

> Alarmsystemen
> Toegangscontrole
> Brandmeldinstallaties
> Observatie

Alarmsystemen
Beveiliging en Telematica van Zijtveld BV is een NCP gecertificeerd Borg Beveiligingsbedrijf. Dat wil onder andere zeggen dat wij met voldoende gekwalificeerd personeel werken. Verder worden de vertrouwelijke gegevens over onze klanten en het beveiligde pand veilig opgeborgen. De door ons aangelegde installaties worden geïnstalleerd volgens de installatie- voorschriften voor inbraak alarmapparatuur. Een NCP Certificaat geeft de eindgebruiker een gerechtvaardigd vertrouwen in de kwaliteit van het gecertificeerde bedrijf.

Zowel in het grote als in het kleinste segment hebben wij veel ervaring opgedaan door het instaleren en onderhouden van vele systemen. Door de combinatie van hoogwaardige producten, de professionele instelling van onze medewerkers, goed onderhoud en onze 24 uurs- storingsdienst (7 dagen per week) dragen wij zorg voor een optimaal functionerend systeem. Naast inbraaksignaleringssystemen installeren wij onder meer ook brandmeld- en ontruimings- systemen, toegangscontrole, noodverlichting en camerasystemen.

Toegangscontrole
Een goed toegangscontrolesysteem voorkomt dat ongenode bezoekers uw pand betreden. Het is mogelijk om een toegangscontrolesysteem te combineren met andere toepassingen, zoals een inbraaksignaleringsinstallatie en/of aanwezigheidsregistratie / prikkloksystemen. Er zijn eveneens stand alone systemen toepasbaar voor losse toegangsdeuren. Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat u bepaalt wie toegang heeft in een bepaald gebied. Afhankelijk van de autorisatie van de medewerker of bezoeker kan de deur geopend worden door middel van een badge, tag, pincode, vingerafdruk, handpalm, irisscan of gezichtsherkenning.

Brandmeldinstallaties
Als gecertificeerd brandmeldinstallateur is van Zijtveld een betrouwbare partner als het gaat om de veiligheid van uw pand. Onze divisie beveiliging projecteert, installeert, programmeert, certificeert en verzorgt het opstellen van een Programma van Eisen (PVE).

Het is denkbaar om brand- en ontruimingsinstallaties te integreren met andere vormen van beveiliging binnen een centraal aangestuurd systeem. Een goed uitgewerkt plan voor een brandmeldsysteem is specialistenwerk. Wij koppelen kennis en ervaring aan hoogwaardige technische oplossingen.