Elektrotechniek

> Licht- en krachtinstallaties
> Noodverlichting
> Meterkasten
> Verlichting
> Onderhoud en renovatie

Licht- en krachtinstallaties
R. van Zijtveld Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om een lichtinstallatie in een woning of een uitgebreide bedrijfsinstallatie in een productiehal, wij zijn er om u van advies te dienen en de afgesproken planning waar te maken. Het aanbrengen van licht- en krachtinstallaties vraagt om vakkennis, ervaring en oog voor nieuwe ontwikkelingen. Bij het ontwerp en advies van een installatie houden wij rekening met verdere groei en met andere technieken zoals datanetwerken, automatisering en beveiliging.

Onze kracht is om flexibel en snel op onze klanten in te spelen. Iedere installatie is anders en daarom werken wij hoofdzakelijk met maatwerk, afgestemd op de wens van onze klant. Kwaliteit en budget stemmen wij in juiste verhouding op elkaar af om tot een passend ontwerp te komen dat niets overbodigs in zich heeft.

Noodverlichting
Volgens de huidige wet- en regelgeving, zoals het Bouwbesluit, gemeentelijke bouwverordeningen en de Arbo-wet, kan noodverlichting of vluchtwegaanduiding in gebouwen vereist zijn.

Van Zijtveld komt in samenspraak met de lokale brandweer, de eigenaar of gebruiker van een object tot een compleet advies. Wij hanteren diverse fabricaten en onderhouden op contractbasis voor u de bedrijfscontinuïteit van de installatie.